Onze filosofie

'We halen het beste uit jezelf door jou te inspireren én te motiveren' 

How2DJ ontstond uit mijn rijke professionele carrière als commercieel DJ, bekend als (TEAM)DJ Nick. De passie voor lesgeven en liefde voor het draaien van platen leidden tot het idee om het 'beste van beide werelden' te combineren; zo zag How2DJ het levenslicht.

Ons doel is om alle professionele ervaring en vaardigheden over te brengen naar jongeren en volwassenen door middel van interactieve workshops die het beste in iedereen naar boven halen.

Muziek heeft een buitengewoon positieve invloed op mensen en stimuleert diverse ontwikkelingsgebieden. Dit omvat niet alleen muzikaliteit, maar ook motorische ontwikkeling (inclusief evenwicht en ruimtelijke oriëntatie), sociale ontwikkeling (samen spelen, persoonlijke grenzen begrijpen, leren door naar anderen te kijken), emotionele ontwikkeling (creativiteit ontwikkelen, zelfbewustzijn vergroten, begrip van gevoelens), cognitieve ontwikkeling (verhoogde concentratie) en zintuiglijke ontwikkeling (luisteren en observeren).

We zijn trots dat we al vele deelnemers hebben opgeleid tot professionele DJ's die nu hun eigen boekingen hebben.

We heten je van harte welkom bij How2DJ, waar we niet alleen muzikale vaardigheden ontwikkelen, maar ook individuen helpen groeien en bloeien op persoonlijk en creatief gebied.