Reacties

Anne De C. 

mama van Timothy (11 jaar)

"Zoon volgde zowel de beginner als expert cursus. De lessen worden op een heel geduldige en professionele manier gegeven, Dominique heeft zonder twijfel de nodige ervaring, skills en know-how! Hij doet dit fantastisch! Timothy vond het een leuke en toffe cursus. Nu is het aan hem om verder te oefenen om zijn eindwerk tot een succes te brengen, bedankt Dominique!"

Kat VN

Deelneemster groepslessen Adults

"Ben je een beginneling of wil je je skills en sets finetunen, net zoals ik, dan is How2DJ the place to be! Nick is een superDJ en docent. Hij kent zijn vak als geen ander! Superblij deze cursus te hebben gevolgd en ik kijk zelfs uit naar nog meer want het DJ gebeuren is gewoon eindeloos fun en met de tips & tricks van Nick eindeloos TOP! ❤️"

Cynthia D.H.

mama van Lauren (11 jaar)

"Professionele begeleiding voor elk niveau. De lesgever heeft enorm veel ervaring en kan dit op een verstaanbare en interactieve manier overbrengen. We hebben de cursus voor beginners gevolgd om daarna over te gaan naar het gevorderden niveau en we zijn zeer enthousiast. Een absolute aanrader!"

Jean-François Dinant

Deelnemers private workshops

"De magie begint als de deur opengaat. Nick begroet je met een brede smile, de RGB Lighting zuigt je naar binnen en daar ga je! Een perfecte dosis tussen theorie en praktijk, op en top materiaal, playlists om van te dromen... maar bovenal resultaat! Nick is ook zeer flexibel en beschikbaar buiten de lesuren. Altijd een antwoord. Ik kijk uit naar de volgende sessies "

Jasper Rameysen

Deelnemer groepslessen volwassenen 

"Wat je leert op de Basic groepslessen voor volwassenen is volgens mij de ideale start om zelf alle andere kneepjes te gaan zoeken en leren kennen. De basis die je leert op de workshops leer je echt niet via online tutorials! Je kan bij Nick terecht met al je vragen, specifiek op de dingen die je wilt weten of verbeteren."

Sascha Goris

Deelnemers groepslessen BASIC & INTERMEDIATE

"Een echte aanrader.Zowel voor beginners als gevorderden kan je hier terecht. Er wordt op een leuke manier aangeleerd met een draaitafel te leren werken. Alsook met de verschillende soorten softwarepakketten die er beschikbaar zijn. Dus als je zin hebt in een uitdaging schrijf je zeker in."

Tom Moens

Deelnemer private workshop

"Ik ging langs voor mijn mix tussen twee nummers smoothly te laten verlopen.Ik kreeg hier een duidelijke en professionele hulp van Nick.Zeer blij met het resultaat.Ik ga zeker nog eens terug voor meer skills te leren."

Evie Van Goethem

mama van Xander (deelnemer groepslessen jongeren) 

"Mijn zoon Xander heeft genoten van de beginner dj lessen ! Alles werd heel goed en stap voor stap uitgelegd ! DJ Nick geeft deze lessen met passie en geeft dit door. Iedere keer ging Xander met volle goesting naar de lessen Was een feest iedere keer !"

Stijn Lazeure

Deelnemer groepslessen volwassenen 

"Nick geeft de lessen echt op een fantastische manier. Stap voor stap, heel veel geduld en zorgt dat iedereen in het groepje kan volgen. Hij is echt een heel aangename en vriendelijke lesgever! Je kan steeds met elke vraag bij hem terecht en legt alles zeer uitgebreid en duidelijk uit. Een echte topper! Bedankt Nick voor de zeer fijne lessen!"

Mieke Van Cotthem

Deelneemster private workshop 4 pers.

"De workshop bij Nick was geweldig! Na een hartelijke ontvangst gingen we onmiddellijk aan de slag met wat theorie om er dan zelf in te vliegen. Nick heeft niet alleen de skills om de zaken duidelijk en gestructureerd uit te leggen maar is zeer geduldig. DE passie voor het dj'en en het overbrengen van kennis spat eraf.How2Dj is de place to be, zowel voor absolute beginners die een cursus willen volgen als voor een gezellige introductie workshop!"

Ronny L. 

Deelnemer groepslessen volw. BASIC, INTERMEDIATE én ADVANCED

"Super hoe Nick de lessen op een geduldige professionele manier overbrengt..Toffe ervaring en veel geleerd. Doe zo verder Nick. Gewoon top!!!"

Nathalie G.  

Deelnemer groepslessen volw. BASIC, INTERMEDIATE én ADVANCES

"Voor Ronny was het top om naar hier toe te komen. Veel bijgeleerd en een oude hobby kunnen realiseren."

Lisa Cox

Deelneemster private workshop 

"Vorige week volgende ik een eerste privéles bij Nick. Hij legt alles heel duidelijk en gestructureerd uit, je merkt meteen dat hij weet waarover hij spreekt. Hij is heel enthousiast en weet dit ook over te brengen naar zijn leerlingen. Ik kijk terug naar deze les als een super fijne ervaring die voorbij is gevlogen. Zéker een aanrader! Bij mij smaakt het alleszins naar meer."

Carlien Cavens

Deelneemster private workshops

"Good things need to be shared". Enkele weken geleden kocht ik een mengpaneeltje omdat ik de challenge had aangegaan om op een feestje van onze netwerkgroep te draaien. Crazy idea, dus ik moest op zoek naar een stoomcursus DJ. Deze vond ik bij Nick van How2Dj. Al van de eerste minuten was er een enorme klik: Nick stelt je op je gemak, heeft eindeloos geduld en weet als geen ander te motiveren. Er zijn veel goeie DJs maar er zijn er maar weinig die hun skill ook kunnen overbrengen. Nick kan dat als geen ander. Bovendien voelt hij goed aan waar je naartoe wilt en legt daarom de lat net hoog genoeg, waardoor ik steeds gechallenged wordt tijdens de les. En last but not least: hij is gewoon een super sympathieke gast! Voor iedereen die zoals mij ook eens graag achter de draaitafel staat ipv ervoor. "

Patrick Block

Deelnemer groepslessen volwassenen

Nick is een aangename & vriendelijke docent met veel ervaring. Vooraf aan de inschrijving, stelde hij zelf pro-actief de vraag of deze cursus wel ging aansluiten bij mijn DJ ervaring (ik draai zelf al enkele jaren). Om tot een juist besluit te komen, betrok hij een collega DJ, die de cursus eerder ook had gevolgd. Het besluit was dat zelfs al heb je ervaring met DJ-en, er toch ruimte is om bij te leren in de How2DJ cursus. Ik vond dit al een zeer aangename start/kennismaking en heb me dan ook snel ingeschreven.

De cursus vertrekt van de basis waarbij op een correct tempo door de verschillende onderwerpen wordt gegaan. Dat het een echte oefen/doe cursus is, komt al aan bod bij de eerste sessie waarbij je al een eerste maal mag omgaan met de DJ apparatuur. Iedereen krijgt een behoorlijke DJ-controller en laptop ter beschikking om eigenhandig te oefenen. Vanaf de tweede sessie wordt er reeds een eerste mix gemaakt. En de volgende sessies gaan hier steeds dieper op in waarbij verschillende aandachtspunten, tips, ervaring en kennis worden gedeeld.
Tijdens de sessies staat vragen vrij en wordt hier op ingegaan om een zo goed mogelijk antwoord te geven. Eigen ervaring mag je ook delen met de groep en wordt open aanvaard door Nick.
Een echte aanrader. 🙂"

Evi Haentjens (mama v Ben)

deelnemer groepslessen jongeren

" Ben vond de lessen SUPER leuk. Elke week aftellen naar een nieuwe les. vlotte, vriendelijke en toffe leraar.
een echte aanrader 👍 "

Nasca De Backer

Deelneemster groepslessen volwassenen

" Grote aanrader. Wat begon met een 'zou ik 🤔...'
En wat eindigde met nog meer muziek kriebels!
Een echte aanrader voor iedereen met een passie voor muziek en entertainment. Dj Nick zorgt voor een gemoedelijke sfeer waar je durft te proberen. Zijn motivatie en passie is zeer aanstekelijk 🤩 "

Kristien de Schutter

Deelneemster groepslessen 

"Absolute aanrader! Het beste aan de reeks groepslessen die ik gevolgd heb vond ik dat het niet zomaar wat prullen is, maar dat je écht begeleid wordt door een professional die vakkundig uitleg geeft en zorgt voor ondersteunende documentatie. Daarnaast is er voor iedereen de ruimte om zelf de knoppen te bedienen, te experimenteren, vragen te stellen... Ik heb zin gekregen om constant met muziek bezig te zijn. Ik kijk al uit naar de advanced course! ☺️ "

Nancy Bogaerts

"Mijn dochter heeft gisteren voor haar 12e verjaardag een DJ-workshop gedaan samen met een aantal vrienden en vriendinnen en ze vonden het super leuk! Alle kinderen waren heel enthousiast over de workshop. Dominique is een top DJ, die echt zijn tijd neemt om uitleg te geven, niets is teveel! Bedankt voor de goede ontvangst en voor de regeling van haar 'verjaardagsfeestje' het was een onvergetelijke ervaring. Ze heeft de DJ-microbe te pakken 😜"

Robin Dams

Deelnemer groepslessen

"Heb me goed geamuseerd!!
Toffe sfeer, mooi lokaal en uitrusting en toffe leraar 😋
Een echte aanrader!
Ik wacht op een advanced klas... "

Dieter De Clerck

deelnemer How2DJ groepslessen volw. 

" Ik had zelf geen enkele ervaring, en voor mij was het een zeer goede eerste kennismaking, maar zelfs meer dan dat, ik haalde er meteen al voldoende kennis uit om zelf aan de slag te gaan. Ik had vooraf geen materiaal maar dankzij de workshop wist ik ook meteen welk materiaal geschikt was en heb ik dan ook een gelijkaardige dj controller aangeschaft met serato en mij op tidal geabonneerd.

Je hebt ons de basistechnieken bijgebracht waarmee je mijns inziens toch al een heel eind komt.

Enig nadeel, maar dat is eigen aan het concept in groepjes, is dat ik soms graag wat meer persoonlijke begeleiding had gewenst: zo had ik graag wanneer ik even iets had geprobeerd of ergens op was vast gelopen graag dit meten kunnen tonen, en op mijn beurt wachten leek soms tijdverlies. Aan het einde van elke workshop had ik het gevoel dat het te snel gedaan was en dat ik nog meer had willen oefenen.

Bottomline is dat ik superblij ben dat ik de workshops gevolgd heb. Ik had anders niet geweten hoe ik er aan begonnen zou zijn. Had ik dit maar kunnen doen toen ik 18 was!

Erg bedankt, Nick, en heel veel succes verder!"

Ellen Buelens

"Thomas (8j) vond zijn eerste dj les super leuk. Heel goed uitgelegd. Hij wil zeker nog terug komen om zich verder te verdiepen. Een aanrader."

Peter Lambrechts 
“ Deze week 2 uur priveles mogen volgen bij deze fantastische dj/lesgever! Heel veel bijgeleerd en zeker voor herhaling vatbaar! Kan het iedereen aanraden! Dank je wel!“

Steven Dergent

"Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door muziek. Ik heb er altijd al van gedroomd om DJ te worden en mensen gelukkig en blij te maken met mijn muziek.

Ik ben 45j en eindelijk ga ik deze droom waarmaken... 'professioneel DJ'. Met zo goed als geen ervaring heb ik dankzij de workshops van toffe leermeester DJ Nick bij How2DJ veel bijgeleerd. Hij is zeer vriendelijk, geduldig, professioneel en je ziet de passie voor muziek bij hem. Weldra start ik als DJ-Apollo. Met een eigen facebook-pagina, eigen website en hopelijk binnenkort boekingen en vooral veel kennis die ik heb opgelopen tijdens de leerzame workshops. Bij deze, DJ Nick, wil ik je heel graag bedanken voor alles wat je mij hebt aangeleerd. Je bent een top kerel en een top-DJ. BEDANKT. Groetjes, Steven aka DJ-Apollo"

Barbara Van der Steen 

"Mijn dochter van amper 7 😅 zaagde de oren van mijn hoofd om DJ les te mogen volgen... Ze vond het super en DJ Nick legde alles erg goed uit. Ondertussen staat ze te popelen om zo snel en zo vaak mogelijk terug te gaan om bij te leren! Dankzij DJ Nick is ze duidelijk nog meer gebeten dan ervoor 😄!"

Arnold Peeters

AKA Papa Mojito

"Af en toe wat bijscholen kan ook 'Papa Mojito' altijd gebruiken. Bedankt Dominique voor de leerzame tips!"

Robin Timmermans

"Dj Nick je bent een super dj heb al heel veel bijgeleerd van jou amuseer mij altijd tijdens de lessen. je bent een heel goeie leraar ben zo blij waar ik nu al sta. Ik had dit nooit kunnen dromen! Kijk uit naar de volgende les!
groeten van dj Robin tot snel dan kunnen we ons nog is amuseren geniet van Het weekend"

Tine Zwanepoel

"Superleuke workshop gehad bij How2DJ !! Een leerrijke ervaring die echt de moeite is. Thanks Nick"

Kenny Walravens

"Eerst hebben we onze 2 dochters ingeschreven voor de kidsworkshop, zij konden niet wachten om thuis hun gemixt setje te laten horen! Dan heb ik zelf 3 privé lessen genomen waar ik enorm veel geleerd heb en nu zijn we thuis samen aan het draaien super leuk voor heel het gezin! Grtz Kenny, Maxinne, Michelle en Erika."

Kadija Outferdine

"How2dj is een goeie leraar en heb er leren draaien, leren met 'loops' werken  én mixen. Hij is gewoon 'the best' en leert je alles stap voor stap en geeft goede uitleg. Heel belangrijk: hij heeft heel veel geduld! Ik heb veel bijgeleerd dankzij how2dj; ik ben hem heel dankbaar wat ik geleerd heb van hem dank u wel how2dj"

Els Sablon

"Een super verjaardagsfeestje. Zo'n mooi materiaal waarmee de kinderen aan de slag konden gaan. Lieve, geduldige begeleider! Een aanrader."

Wesley Verschueren

"De lessen zijn zeer effectief en het wordt zeer goed uitgelegd. Ik heb 2 uurtjes les gehad en dit heeft al enorm veel verschil gemaakt. How2DJ is dus een echte aanrader + het is nog eens plezant ook! "

Marc Roelandt

"Dankzij de eindejaarscadeau van mijn vrouwke heb ik How2DJ en Dj Nick leren kennen. Met zo goed als 0% kennis/ervaring heb ik door de professionele,rustige en duidelijke aanpak van Nick de eerst stappen van het leren mixen mogen ervaren. Onderussen heb ik de 2de sessie achter de rug waardoor ik nu thuis verder kan oefenen met de geleerde skills.Binnenkort afspraak maken voor de 3de sessie.Dank nogmaals aan mijn vrouwke en Dj Nick om toch een stukje droom te laten uitkomen.

Groetjes Marc....Dj naam komt nog 😁"

Dirk Vermeiren

"Veel geleerd, echt profiteren van de ervaring die Nick meebrengt, en die hij feilloos kan overbrengen. Top!"

Yvan De Raedt

"Dj Nick is echt Super relax ,met veel geduld leer je mixen. Zelfs de software van mijn mengpaneel is volledig op punt gezet ,kende eigenlijk niets van mixen maar had wel zin om het onder de knie te krijgen. Heb na 3 privélessen heel veel geleerd ,nick vond dat ik dan genoeg info had en moest zelf experimenteren ,en inderdaad, heb verleden weekend setje van 4,5 uur gedraaid bij vrienden en was super goed ( mits hier en daar nog wat foutjes)
Thanks nick ,ben superblij dat ik je heb leren kennen ,je bent echt een topkerel 👊🥇🎼🎼🎼🎧🎧🎧"

Mirka Pucko

DJ Nick is een toffe en professionele DJ. Tijdens 4 sessies heb ik leren mixen. Massimo

An Jacobs

"We hadden voor onze zoon een DJ workshop voor zijn 13de verjaardag cadeau gedaan. Communicatie met Dominique verliep zeer vlot via mail, zowel voor, als na de workshop. Geen enkele vraag was teveel. Onze zoon heeft op 2u tijd enorm veel geleerd en was super enthousiast. Een echte aanrader! We gaan zeker nog extra lessen boeken in de toekomst. Bedankt Dominique."

Evelien van Kerkhoven

"Op een korte heb ik de basis geleerd. Zelfs na de cursus kreeg ik praktische tips. Top dienstverlening!"

Werner Vennen

Samen Dj cursus gevolgd met onze pleegzoon van 12 jaar. Fantastische begeleiding waarin we op 2 uur tijd enorm veel geleerd hebben en meteen
in de praktijk kunnen toepassen. We gaan ermee aan de slag. Muziek is emotie !!

Els Van den Heuvel (31)

Deelneemster groepsles

"Top. Veel geleerd op korte tijd. Doet dit met de glimlach en is rustig. Je voelt je onmiddellijk welkom."

Ines Matheussen

Mijn dochter van 11 j heeft net haar eerste DJ les achter de rug! Ze was laaiend enthousiast! Dominique is echt super! Hij paste de uitleg (ook het technische gedeelte) volledig aan op haar leeftijd en kunnen, zodat ze ook duidelijk begreep waar ze mee bezig was. Op korte tijd heeft ze al heel wat opgestoken en zijn zeker van plan om na wat oefenen vervolglessen te nemen! Ik heb zelf eigenlijk ook best veel bijgeleerd 😂 een echte aanrader dus! Top werk Dominique!!! 👌🏻👌🏻👌🏻

Ellis de Raeymaecker

Zeer leuke leraar, iemand die weet heeft van zijn vak, en u helpt op welke manier ook. Zeer geduldig , je voelt je ook meteen op je gemak bij dominique! aanrader voor alle soorten Dj's!

Irka van Riel

mijn zoontje van 9 jaar heeft nu 2 privé lessen achter de rug en hij vond het fantastisch! Super lieve en geduldige leraar!! zeker aan te raden!

Lene Paulussen

Zeker de moeite waard! Ik heb 2 lessen gevolgd en was een enorme hulp en ik kon er terecht met al mijn vragen over het vak. Echte aanrader

Karen Herrygers

Workshop gehad tijdens vrijgezellendag. Heel leuk, toffe sfeer, sympathieke DJ, goed in de watten gelegd, én leerrijk. Aanrader!

Thierry Bultheel

deelnemer groepsles volwassenen

"Eerste sessie van de How2DJ groepsles volwassenen gehad... sympathieke DJ!! Echt een aanrader aan de mensen die willen leren draaien !!!"

Stijn Verstraete (41)

 deelnemer privé event

"Vorig weekend een privé sessie cadeau gekregen voor mijn verjaardag. Was aangenaam verrast! Zeker een aanrader voor wie hem/haar eens origineel wil verrassen voor welke redden dan ook. In mijn privé sessie gaf Dominique de nodige uitleg over de theorie van het DJ'en. Zeer interessant. Zelfs als muzikant heb ik er heel wat van kunnen opsteken. De balans theorie/praktijk is zeer mooi in balans. Er was meer dan genoeg tijd om te 'jammen' ;-) en het paneel onder de knie te krijgen. Heb me in de 3 uur durende workshop goed kunnen uitleven. Een dike pluim voor Dominique die het DJ'en en al wat erbij komt kijken zeer goed beheerst. Ben er zo door gebeten dat ik me hetzelfde Pioneer materiaal heb aangeschaft. Door de instructies van Dominique kon ik zo aan de slag. Zeker een aanrader voor amateurs tot professionals die hun techniek wat willen aanscherpen en willen scoren bij hun volgende 'live-act'! Doen!"

Walter Muller (36)

deelnemer groepslessen volwassenen

"Voordat ik les volgde bij DJ Nick was mijn DJ ervaring beperkt tot het mixen met een zeer beperkte midi controller en even beperkte software. Het kriebelde al lang om mijn kennis en technieken te verruimen en verbeteren. Dankzij toeval kwam ik op een zoekertje van How2DJ terecht en nam ik contact op met DJ Nick. Hij heeft een grote passie voor muziek en het vak. Hij slaagt erin met zeer veel enthousiasme en op een duidelijke manier je de theorie om te laten zetten in de praktijk. Leren is vooral doen. Slechts 2 interactieve groepslessen later heb ik de basis onder de knie om met een professionele controller en software te werken. Het voelt nu alsof ik echt aan het stuur zit van de muziek die ik draai en dat ik nog zeer veel zal bijleren in de volgende lessen."

Jorka de Nil (13)

deelnemer privéles One2One

"How2DJ brengt een leuke, interessante én leerrijke workshop met een toffee leraar!"

Sylvie Pauwels, mama v Jean Jacques (11)

deelnemer privéles One2One

"Mijn zoon was zeer enthousiast en heeft veel bijgeleerd tijdens deze privésessie (cue points, loops, beatmatchen,...). DJ Nick brengt de basistechnieken met veel geduld en positieve vibe aan!

Groetjes, 

Sylvie"

DJ Sam Verheyden (22)

opgeleid door DJ Nick

Hey, ik ben Sam Verheyden of zeg maar... DJ Sam :-). 

Vanaf april 2017 volgde ik een training bij DJ Nick waar ik mezelf kon ontplooien tot de DJ die ik wil zijn; heb een eigen FB page, website en heb boekingen uit alle hoeken van België! Wat wil ik nog meer? Soms ga ik nog eens meedraaien om toch nog enkele dingen bij te leren. Bedankt voor alles! 

DJ Sam