DJ Zomerkamp 2021

Word jij de nieuwe Martin Garrix? Het How2DJ jeugdkamp laat kids hun eerste stappen zetten in deze boeiende wereld. Iedereen krijgt een eigen draaitafel mét hoofdtelefoon om te leren mixen! Op een speelse manier wordt de DJ theorie afgewisseld met praktijk. Daarnaast kunnen de kids zich uitleven tijdens de 'sport&spel' momenten. Een ideale mix voor een geslaagde kampweek! Jouw zoon of dochter zal op een volgend feestje achter de DJ booth staan! Put your hands up for....! 

Programma

Voormiddag 
8u00-9u00   Vooropvang 
9u00-12u00  How2DJ workshop, sport&spel activiteiten incl. 10-uurtje met vers fruit/yoghurt
12u00-13u00 Lunch & vrij spel
Namiddag
13u00-16u00  How2DJ workshop, sport&spel activiteiten incl. 15-uurtje met lekkere koek
16u00-17u00  Na-opvang

wie?

kids van 7 t/m 14 jaar

Wanneer?  
Maandag 2/8 t/m vrijdag 6/8
Maandag 23/8 t/m vrijdag 27/8

Waar? 

Domeinen + lokalen Scoutswerking Oelegem

Prijs?
170,00€ 

Inbegrepen:
- begeleiding door monitoren tijdens workshops, sport&spel én pauzes,
- Dagelijks vers stuk fruit én lekkere koek
- 2 flesjes water 50cl per dag
- professionele materiaal tijdens de DJ workshops
- Als aandenken krijgt elke deelnemer een USB stick 
- 'All-in' verzekering voor elke deelnemer
- Voor- én nabewaking mét begeleiding voorzien

Zelf voorzien:
- lunchpakket + extra drank

Info Inschrijving + Inschrijvingsformulier 

Inschrijven kan via onderstaand inschrijvingsformulier.
Uw inschrijving is compleet na betaling van het totaalbedrag op volgend rekeningnummer BE23 3770 0184 8491,
met vermelding: naam en geboortedatum kinderen + kampweek
Gelieve de betaling uit te voeren na ontvangst van onze bevestigingsmail.
Schrijf als ouder meerdere kids in en krijg 10% korting op het totale bedrag! 
 
Let op: Wij krijgen wel eens de melding dat de bevestigingsmails in de SPAM folder terechtkomen. Dus check zeker het postvak 'SPAM' of 'RECLAME' ook even als je niets van ons ontvangen hebt.

 • De wet van 8.12.1992 is van toepassing op de verwerking van de gegevens aan de hand van dit formulier. Ze worden door HOW2DJ verwerkt voor de inschrijving, de communicatie met ouder(s) of voogden en het aanbieden van een veilige omgeving voor de ingeschrevenen. Je kan je steeds tot HOW2DJ wenden om deze gegevens in te zien. Je hebt ook het recht deze zo nodig te laten verbeteren. Ingezamelde gegevens worden niet aan derden vermeld.

 • Indien je bericht krijgt dat het kamp van jouw keuze reeds volzet is, kan je inschrijven op de wachtlijst. Indien er alsnog een plaatsje vrij komt, wordt je hiervan meteen telefonisch of per e-mail op de hoogte gebracht. Uiteraard ben je op dat moment niet verplicht de inschrijving te voltooien.

 • Inschrijving is steeds voor de volle tijdsduur van het kamp. Elke dag aanwezig zijn is geen verplichting, maar je kan niet inschrijven per dag.

 • Bij minder dan 5 inschrijvingen per kamp kan HOW2DJ het kamp annuleren. Wij betalen dan zo snel mogelijk het kamp terug of gaan samen met u op zoek naar een ander kamp.

 • Terugbetalingsregels bij annulatie: 100% terugbetaling bij annulatie wegens ziekte (adhv een doktersattest) of binnen de twee weken na inschrijving. 50% terugbetaling bij annulatie van minstens 1 maand op voorhand. Zonder verwittiging of bij verwittiging in de laatste maand wordt geen terugbetaling uitgevoerd.

  Elke deelnemer heeft recht op een gratis, transparante coronagarantie. Bij mogelijke verlengingen van de maatregelen zullen we daarom altijd eerlijke vergoedingen of omwisselingen aanbieden. Daar kan je op rekenen.

  Wat houdt de coronagarantie precies in?

  Indien How2DJ genoodzaakt is om jouw kamp te annuleren, zal je hier persoonlijk van op de hoogte worden gebracht. In deze situatie krijg je de keuze om te herboeken naar een ander kamp, een voucher te ontvangen ter waarde van jouw kamp of om het inschrijvingsgeld terug te vorderen. We vragen vriendelijk om onze How2DJ-werking even de tijd te geven om dit af te handelen.

         De How2DJ jeugdkampen zijn oa terug te vinden bij deze partners/ websites :